Lånekollen 15/16 – vecka 47

Will Keane, Preston, inledde matchen mot Blackburn på bänken men fick komma in med halvtimmen kvar. Då låg Preston under med 0-2 mot Blackburn. Endast tre minuter efter Keanes inhopp så reducerade lagets stora målskytt Joe Garner till 1-2, men närmare än så kom aldrig Preston.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley tog en efterlängtad seger efter en 2-1 vinst borta mot Oldham. Pearson drog på sig ett gult kort i matchen.

Adnan Januzaj, Dortmund, fick hoppa in sista 20 minuterna när Dortmund redan låg under med 3-0 borta mot Hamburg. Det var dock inget lönlöst inhopp för Januzaj personligen då han fint spelade fram till Aubamyeangs reducering i den 86:e minuten.

Tyler Blackett, Celtic, var inte med i truppen när Celtic spelade 0-0 hemma mot Kilmarnock.

Liam Grimshaw, Motherwell, spelade hela matchen när Motherwell föll med 3-0 borta mot Ross County.

Donald Love, Wigan, var inte med i truppen när Wigan besegrade Shrewsbury med 1-0.

Joel Castro Pereira, Rochdale, fick chansen från start i målet och förpassade Josh Lillis till bänken. Tränaren skulle inte ångra sitt beslut och Pereira höll nollan när Rochdale gjorde två sena mål och kunde vinna med 2-0 borta mot Doncaster.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS