Powell i U21-truppen ikväll

Manchester Uniteds U21-lag ska för ovanlighetens skull spela match ikväll. United har rest till Norwich för match på Carrow Road. Matchen sparkar igång 20.00 och visas på MUTV, så den som söker ska nog kunna hitta matchen på en lämplig fulstream.

United har meddelat att Nick Powell är tillbaka i truppen efter lång skadefrånvaro. Även Josh Harrop är tillgänglig igen efter skadefrånvaro.

Annars blir det intressant att se vad United får ihop för lag. A-lagets skadesituation gör ju att det förmodligen blir några U21-lirare i truppen på onsdag. Vidare spelar ju U19 i Youth League på onsdag och flera U19-lirare skulle normalt ta plats i U21-laget.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS