Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Schweinsteiger missade träning men Martial, Rooney tillbaka

Dagen före Champions League-matcherna är det öppen träning, vilket kan ge en indikation om skadeläget. När United tränade inför morgondagens match mot PSV saknades Bastian Schweinsteiger. Även Michael Carrick, Ander Herrera och Phil Jones missade träningen.

https://twitter.com/DiscoMirror/status/669108636090818560/photo/1

Det var dock inte enbart dåliga nyheter. Wayne Rooney, Anthony Martial, Marouane Fellaini och James Wilson var samtliga tillbaka i träning. Det borde rimligen betyda att de är tillgängliga för spel imorgon.

Ett antal U21-spelare var med på träningen, däribland Sean Goss, Nick Powell, Regan Poole, Guillermo Varela och James Weir.

En skadeuppdatering är att vänta när Louis van Gaal håller presskonferens runt 16.30 idag.