Ranieri inför seriefinalen: Vardy är givetvis fit

Leicester Citys manager Claudio Ranieri kan räkna in ett i stort sett skadefritt lag inför seriefinalen mot Manchester United. Den enda som saknas är långtidsskadade Unitedfostrade Matty James.

Jamie Vardy har gjort mål i tio raka Premier League-matcher men har haft problem med skadekänningar på slutet. Ranieri säger dock att Vardy är redo för spel: ”Han är givetvis fit. Vi hanterar honom på ett annat sätt. Han är också under vår fysioterapeuts händer. Vi pratar varje morgon om vad som är den bästa träningen för honom, men han är fit. Alla andra är okej. Jag tycker att hans sinne är 100 procent. Han är alltid fit, alltid. Alltid 100 procent.

Leicester toppar, mycket överraskande, Premier League. Men de har haft ett gynnsamt spelschema medan de nu går in i en tuffare period. Ranieri ser fram emot matchen mot United.

Det är en stor match. Det är den stora matchen i Premier League den här veckan. Vi toppar ligan och vi förtjänar det för tillfället. För oss är det en annan match att förstår var vi kan förbättra oss och på vilka sätt vi måste förbättra oss.

Givetvis känner jag mitt lag efter fyra månader. Men när du spelar mot de här fantastiska lagen, mot stora mästare, måste du se hur vårt lag visar sin taktik, sin styrka och karaktär.

Ranieri jobbade med Anthony Martial i Monaco: ”Jag tittar på Martial. Jag känner Martial väldigt bra och också Rooney och Mata. Det är så många mästare där. För oss är det viktigt att visa vår fotboll. När vi har bollen kommer vi att försöka göra vår fotboll. När Manchester har bollen, försöker vi kontrollera och inte låta dem spela sin fotboll.

Louis van Gaal håller presskonferens imorgon klockan 11.15.

Citat: Lcfc.com, 2


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS