Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Mirror: Rojo och Lingard missar seriefinalen

Enligt Mirrors David McDonnell kommer både Marcos Rojo och Jesse Lingard att missa morgondagens match mot Leicester. Det ställer förstås till med problem för United, framför allt defensivt då även Phil Jones är skadad, liksom långtidsskadade Shaw och Valencia.

De uppenbara alternativen är en backlinje med Darmian, Smalling, Blind och Young. Alternativt att McNair går in bredvid Smalling. McDonnell funderar även på om det kan bli en fembackslinjen.

Vi fick ingen uppdatering kring Carrick idag. Van Gaal bekräftade att Herrera och Jones. Han var vag med informationen men antydde att det nog ett par veckor tills de kan vara tillbaka. Med Wilson utlånad lär det bli två eller tre spelare från ungdomslagen i truppen imorgon.