Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Resultat: Leicester – United 1-1

Embed from Getty Images

Seriefinalen i Premier League mellan Leicester City och Manchester United slutade 1-1 efter en bedrövlig tillställning. Vardy och Schweinsteiger gjorde målen. Därmed tar Manchester city över serieledningen.

Jamie Vardy gav hemmalaget ledningen då Leicester kontrade på en Unitedhörna. Därmed har Vardy gjort mål i elva raka ligamatcher. Detta betyder att han är bäst någonsin, genom alla tider, sedan tidernas begynnelse 1992.

United skulle dock kvittera på tilläggstid i första halvlek, då Daley Blind slog en perfekt hörna på skallen på Bastian Schweinsteiger. Det första tyska målet någonsin för Manchester United.

Båda lagen var tydligen nöjda med resultatet och andra halvlek spelades i ett tempo som till och med skulle vara lågt på pensionärshemmet. United tog det viljelösa, statiska bollinnehavet till en ny nivå. Blä.