Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Fellaini i anfallet

Med ytterligare vind i kritiken mot Van Gaal efter krysset förra helgen ryktas det om att United på nytt ställer upp med en 3-5-2-uppställning, vilket återstår att se. I hopp om en fartfylld tillställning hoppas vi att de friska spelarna rehabiliterat sig under veckan och laddat psyket för den hektiska period som är i antågande.

På tal om vind förresten, det präglar inte enbart Sverige utan Storbritannien är även drabbat och det återstår att se om långbollar på Fellaini, som huserar i anfallet, är en vägvinnande taktik i dagens match. På avbytarbänken får ynglingarna Borthwick-Jackson och Varela chansen.

Manchester United

De Gea
McNair Smalling Blind
Darmian Schweinsteiger Schneiderlin Lingard
Mata
Fellaini Martial

Avbytare: Romero, Borthwick-Jackson, Varela, Carrick, Pereira, Young, Memphis

West Ham: Adrian, Tomkins, Reid, Ogbonna, Cresswell, Song, Noble, Kouyate, Moses, Zarate, Carroll
Avbytare: Randolph, Jenkinson, Collins, Obiang, Oxford, Antonio, Jelavic

Avspark 16.00

COME ON UNITED!