Matchdag!

Manchester United mot West Ham är inte en match som uppbringar sådär värst många minnen. Tyvärr är väl det kanske starkaste minnet av West Ham från 1995. Annars känns det som att de här lagen tenderar att mötas i perioden oktober till februari (vilket om man kollar i historieböckerna inte är helt sant) och i den perioden skapas det ju inte så värst många klassiska matcher.

Jag är på plats den här dagen, så jag har inga nyheter att bjuda på här och nu. Twitterflödet är av någon anledning aldrig så värst attraktivt i Manchester.

Förra gången jag var på plats när United mötte West Ham gjorde Dimitar Berbatov så här:

(Med reservation för att jag har sett West Ham sedan dess och glömt bort det.)


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS