Fellaini: Vi hade inte tur ikväll

Marouane Fellaini pratade med BT Sport kort efter slutsignalen.

  • United är ute:Det är svårt för oss. Alla är besvikna. […] Vi borde ha vunnit mot PSV hemma. […] Vi skapade många chanser idag, vi borde ha vunnit. De gjorde tre mål på fasta, det är inte normalt. […] Vi hade inte tur ikväll.
  • Många skador:Sista tio spelade vi med tio spelare.” Fellaini syftar här på Smalling, som haltade på slutet.
  • Europa League:Vi tänker inte på det nu. […] Vi måste fokusera på nästa match.

MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS