Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Van Gaal: Det var en galen match, vi är besvikna

Louis van Gaal pratade med BT Sport efter förlusten mot Wolfsburg. Han var förstås besviken men skyller också lite på domaren och lägger även ansvar på domaren som inte gav straff till Luke Shaw i Eindhoven.

  • Om matchen:Det var en galen match. Vi gjorde mål nu. De raderade våra mål. Vi hade chanser, de hade chanser. […] Vi hade chansen att vinna. […] Med tio man på slutet kunde vi inte göra mer än vi gjorde.
  • Snabba mål:Det är konstigt. Det hände också i Eindhoven, när CSKA gjorde mål. Inom tio minuter låg de under.
  • Om gruppen:Du kan säga att vi var favoriter. […] Vi var i en tight grupp. […] När man går igenom allt kommer man ihåg matchen mot PSV och beslut av domaren. Även idag var det beslut av domaren.
  • Om det bortdömda målet:När du ser det som linjedomare och när du först ger det som mål och när du sedan ändrar dig är det konstigt enligt mig. Målvakten påverkades inte av Mata för bollen vred sig in i mål.
  • Europa League:Jag har inte tänkt på det för tillfället. Jag är väldigt besviken, spelarna är väldigt besvikna.