U19: Wolfsburg – Man Utd 0-2

United stod för en stark insats när man besegrade Wolfsburg borta med 2-0 efter mål av Axel Tuanzebe och Kehinde. Ändå räckte det inte till avancemang eftersom PSV samtidigt vann mot redan slutspelsklara CSKA Moskva.

United startade matchen utmärkt och redan efter 12 minuter borde man ha fått en straff när Rashford rundar målvakten, blir fälld men snubblar sig fram och skjuter i burgaveln från dålig vinkel. Trots fint spel från ett pånyttfött United så dröjde det 43 minuter innan ledningsmålet kom när mittbacken Axel Tuanzebe stötte in en hörna.

United ökade på till 2-0 tio minuter in i den andra halvleken genom Kehinde, efter fint förarbete från Marcus Rashford.

Wolfsburg tog över matchen på slutet, och saknade inte chanser för en reducering. United kontrade dock friskt, Gribbin var lugn och trygg i bollmottagningarna och kunde gång på gång spela loss medan Rashford skapade stora problem för hemmaförsvaret med sin snabbhet men 2-0 stod sig matchen ut och Rashford förblev mållös trots många fina målmöjligheter.

United gjorde förmodligen sin bästa insats i turneringen men det räckte inte till avancemang. En för dålig mellanrunda där flera nyckelspelare saknades förstörde chanserna. Nu visade man åtminstone att kvaliteten finns där.

United får istället ta nya tag i seriespelet där man behöver börja plocka poäng efter en dålig period.

Wolfsburg – Manchester United 0-2 (0-1)

Uniteds mål: Tuanzebe (43), Kehinde (56)
United: Dorrington; Warren (Kenyon 76), Tuanzebe, Williams, Hamilton; Gribbin, Fosu-Mensah, Willock, Redmond, Kehinde (Whelan 63); Rashford