Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Times: Missnöjet växer i omklädningsrummet

Louis van Gaal möter växande missnöje i Manchester Uniteds omklädningsrum för sin taktik,” skriver James Ducker i Times. Ducker menar att Van Gaal fortfarande har stöd hos styrelsen men spelarna ska bli mer och mer frustrerade.

I tisdags blev Juan Mata utbytt till förmån för Nick Powell, ett byte som ska ha orsakat förvirring bland Uniteds spelare. Anledningen till förvirringen ska inte vara att Powell kom in utan att Mata över huvud taget blev utbytt.

Ducker har tidigare rapporterat om att spelarna ska ha haft ett möte med Van Gaal om taktiken. Det finns dock inga planer på något nytt möte, då man menar att det inte finns något hopp om förändring.

Ducker skriver också att Wayne Rooney även kommer att missa matchen mot Bournemouth.