Chelsea eller Huddersfield vid avancemang i Youth Cup

Den fjärde omgången i FA Youth Cup har lottats idag, trots att många möten i den tredje omgången ännu inte har spelats. För Manchester Uniteds del väntar en hemmamatch mot Chelsea eller Huddersfield. Ja, förutsatt att man går vidare till den fjärde omgången.

United möter i den tredje omgången Queens Park Rangers på hemmaplan. Den matchen har nu fått ett fastställt matchdatum, nämligen torsdagen den 22 december, med avspark 20.00 (helt i linje med tävlingsreglerna som säger att matchen ska spelas senast den 19 december). Matchen spelas på Leigh Sports Village (fullt logiskt eftersom United enligt tävlingsreglerna får spela sina hemmamatcher antingen på Old Trafford eller på Moss Lane i Altrincham). (Tävlingsreglerna finns i FA:s Bulletin.)

https://twitter.com/ManUtd/status/675299428333432832

Som en konsekvens av detta blir U21-derbyt mot Manchester city, som skulle ha spelats samma dag och på samma arena, uppskjutet.

Matcherna i den fjärde omgången ska spelas senast lördagen den 16 januari. Lottningen för den fjärde omgången finns på FA:s hemsida.

När vi ändå är inne på ungdomsfotboll så har FA på sin hemsida upprepat att det är förbjudet att publicera resultat och tabeller upp till elvaårsåldern.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS