Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Stones, Ronaldo, Bale och Neymar

  • Enligt Independent har Manchester United identifierat Evertons mittback John Stones som sitt huvudmål för nästa sommar. United ska vara beredda att göra Stones till den dyraste försvararen någonsin. Man ser Stones som den mest spännande engelska försvararen och man ser honom som en utmärkt partner till Chris Smalling. [Independent]
  • Times tror mindre på Stones och menar istället att United satsar på en världsstjärna. United ska arbeta på separata affärer för Cristiano Ronaldo, Gareth Bale och Neymar. Vidare ska klubben hålla koll vad som sker med Robert Lewandowski och Harry Kane. United ska dock vara av åsikten att det blir svårt att få dessa spelare. Känslan i United är också att den här typen av spelare föredrar att spela i Spanien, där ligan är mindre intensiv och det är enklare för en spelare att göra 40 mål på en säsong, vilket i sin tur ökar spelarens chanser att utses till världens bästa spelare. [Times]
  • Januari då? Det är relativt tyst fortfarande. Louis van Gaal har bekräftat att han vill värva en vänsterback, men det är tveksamt om någon som håller tillräckligt hög klass är tillgänglig. En spelare som ofta nämns är Southamptons Sadio Mane, men det ses som en svår värvning då klubbarna i Premier League numer har så mycket pengar att de kan tacka nej även till stora bud.