U18: Wolves – Man Utd 3-2

Ett ungt U18-lag fick se sig besegrade igen i ligaspelet när sjunde (!) raka förlusten kom i bortamötet med Wolverhampton. Tosin Kehinde gjorde mål igen och Charlie Scott tröstmålade på slutet.

United har ingen tur med skador och fick målvakten Oliver Byrne skadad efter 37 minuter, då låg United redan under med 1-0. In kom debutanten Moutha-Sebtaoui som är ny för säsongen från Standard Liege. 16-åringen höll tätt till paus.

Tio minuter in i den andra halvleken utökade hemmalaget sin ledning till 2-0. United vägrade dock ge sig och svarade genom Kehinde, som gjorde mål även för U19 i veckan, när han nådde först på ett inlägg från Thomas Sang. Wolves satte sedan 3-1 med tre minuter kvar och även om United tröstmålade på stopptid genom Charlie Scott så var den sjunde raka förlusten ett faktum.

Wolverhampton – Manchester United 3-2 (1-0)

Uniteds mål: Kehinde (68), Scott (90)
United: Byrne (Moutha-Sebtaoui 37); Sang, Warren, Dunne, Hamilton; Kehinde, Scott, Whelan, Boonen; Gribbin; Diedrick-Roberts (Kenyon 84)