Gary Neville: Jag har inga tankar på att bli manager för Manchester United

Gary Neville gjorde igår sin första ligamatch som manager, då hans Valencia spelade 1-1 borta mot Eibar. Då Neville nu har gett sig in på manageryrket har det spekulerats i att han är en tänkbar framtida manager för Manchester United. Neville själv menar dock att han inte har några sådana planer.

Nej, jag ser mig inte alls som en manager för Manchester United. Jag vet vad jag vill göra i mitt liv och det är inget som jag tänker på. Från min synpunkt är det här viktigt för mig och en värdefull erfarenhet. Jag är medveten om att jag måste lyckas. Att lyckas för mig skulle vara att veta att de här spelarna har förbättrats dramatiskt.

Resultat kommer och går. Jag vet att vi är en resultatdriven bransch men jag har aldrig tittat på fotboll så sedan jag slutade spela. Jag gjorde det när jag var en spelare. Som delägare tänker jag på att gå framåt de kommande fem, tio åren.

Läs mer på Sky Sports.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS