Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Brighton: United har koll på Wilson

James Wilson har inlett sin lånesejour i Brighton & Hove Albion utmärkt, med mål i de två första matcherna. Manchester United kan återkalla den unga anfallaren vid behov och Brightons manager Chris Hughton förklarar att United har god koll på hur Wilson sköter sig.

Vi håller dem informerade om hans spel, hans fysiska status och hans videoklipp. Allt detta skickas till Manchester United. De är medvetna om vad han har gjort på en daglig basis.

Att United kan återkalla Wilson verkar inte bekymra Hughton: ”Vi vet att det finns en [klausul] men han är här av en anledning: att spela matcher och få erfarenhet. Vi kan bara ta det för vad det är. Vi är väldigt tacksamma till Manchester United för deras intresse i att han kom hit från början.


Citat: BBC