Van Gaal: Det är inte acceptabelt

Embed from Getty Images

Manchester United förlorade med 2-1 hemma mot Norwich. Louis van Gaal var förstås nedstämd efter förlusten. Frågan är om han får chansen att rätta till det hela eller om det var Van Gaals sista match som manager vi upplevde den här lördagen.

  • Vad gick fel? ”Jag kan säga många saker. Men varje ord är för mycket tycker jag. […] Man kan se vad självförtroende gör för spelare. Givetvis har vi förlorat. Men nu är det viktigt att alla håller samman. […] Men det var inte bra nog idag. Du måste vinna mot Norwich. Vi vet det.
  • Om fansen: ”Jag måste säga att fansen var väldigt bra, de gav fortfarande sitt stöd efter Norwichs andra mål.
  • Om matchen mot Stoke: ”Vi ska förbereda för matchen mot Stoke City igen med bra känsla och bra professionalitet. Det är det enda meddelandet jag kan ge efter ett sånt här resultat.
  • Ökar pressen nu? ”Sådan är fotbollsvärlden. [Alla] vet det. […] Det här är en svår period. Vi har förlorat tre i rad, det händer inte så ofta, inte för Manchester United, inte för fansen. Vi kan inte acceptera det. […] Vi måste tro på oss själva.
  • Får du fortsätta? ”Det är inte upp till mig, tycker jag, att svara på den frågan. Men vi får se.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS