LÃ¥nekollen 15/16 – vecka 51

Inga målskyttar och många spelare helt utanför truppen men några ljusglimtar hittar vi trots allt även i denna veckas lånekoll.

Will Keane, Preston, spelade 70 minuter när Preston spelade 1-1 hemma mot Birmingham. Preston tog ledningen genom Adam Reach men Birmingham kvitterade i 67:e minuten. Keane spelade sedan 87 minuter när Preston förlorade borta mot Leeds med 1-0. En utvisning i den första halvleken förstörde för bortalaget.

Ben Pearson, Barnsley, spelade hela matchen när Barnsley föll hemma mot Wigan med 0-2.

Adnan Januzaj, Dortmund, var inte med i truppen när Dortmund förlorasde borta mot FC Köln med 2-1.

Tyler Blackett, Celtic, var inte med i truppen när Celtic föll hemma mot Motherwell med 2-1.

Liam Grimshaw, Motherwell, blev utbytt i paus vid underläge 1-0 borta mot Celtic. I den andra halvleken vände Motherwell och vann med 2-1.

Joel Castro Pereira, Rochdale, stod hela matchen när Rochdale besegrade Colchester hemma med 3-1.

Kieran O’Hara, Stockport, var inte med i truppen när Stockport förlorade borta mot Boston United.

James Wilson, Brighton, spelade 78 minuter när Brighton gästade Queens Park Rangers i en match som slutade 2-2 efter att Brighton haft ledningen med 2-0. Brighton ledde med 2-1 när Wilson blev utbytt. Wilson spelade sedan hela matchen när Brighton åkte på sin första förlust i ligaspelet efter 0-3 hemma mot Middlesbrough. Wilson var pigg inledningsvis och ryckte till sig ett bra läge men var ur balans vid avslutet. Brighton hade mycket boll men anfallarna fick ändå väldigt lite att jobba med.

Donald Love, Wigan, spelade 76 minuter innan han blev utbytt vid ledning 1-0 borta mot Barnsley. Wigan vann till slut matchen med 2-0.