Telegraph: Mourinho väntar på United innan han överväger andra alternativ

Vi fortsätter att serveras rapporter om att Jose Mourinho mer än något annat vill ta över Manchester United. Senast i raden är Sam Wallace på Telegraph som menar att Mourinho inte ens överväger andra klubbar i Europa förrän situationen i United har fått en lösning.

Wallace menar att Real Madrid har hört av sig till Mourinho men att han inte ska vara speciellt sugen på att återvända i händelse av att Rafael Benitez får sparken. Portugisen sägs vara av uppfattningen att han kunde ha fortsatt i Real om han hade önskat. Han ska dock vara missnöjd med den roll han hade i Real (för mycket politik) och hans familj ska heller inte vilja återvända till Madrid.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS