Joel Castro Pereira tillbaka i United

Den unga portugisiska målvakten Joel Castro Pereira är nu tillbaka i Manchester United efter att ha varit utlånad till Rochdale sedan i oktober (med ett kort uppehåll). Totalt gjorde Castro Pereira åtta matcher för Rochdale.

Lånet gällde egentligen till den 3 januari men på sin hemsida skriver Rochdale att United har återkallat honom. Spontant tycker jag att det är aningen märkligt att man återkallar Castro Pereira när det bara återstår några dagar på lånet. Så sent som igår vaktade han målet då Rochdale spelade 1-1 mot Scunthorpe.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS