Ashley Fletcher till Barnsley på lån

Uniteds U21-anfallare Ashley Fletcher lånas ut till League One-klubben Barnsley. Lånet sträcker sig i en månad framåt.

20-årige Fletcher har under sina år i United haft svårt att ta en ordinarie plats i U18 och U21 utan har mest fått spela rollen som andrefiol. Fletcher har den här säsongen tre starter och ett inhopp i U21-ligan men inget mål. Däremot har han gjort tre mål i Lancashire Cup där han gjorde ett hattrick mot Rochdale i september.

Det här är första gången som den gänglige anfallaren blir utlånad. Som bekant har även Joe Rothwell och Ben Pearson nyligen varit på lån i just Barnsley. Fletcher kan debutera redan i helgen och kommer att bära tröja nummer 18.

Läs mer här


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS