United skriver avtal med Sina Sports

Hittills inga värvningar i januari men väl en ny samarbetspartner och det är ju nästan (läs: inte alls) lika bra. Den senaste samarbetspartnern i raden, på ett flerårigt avtal, är kinesiska Sina Sports. Som en del av avtalet kommer Sina Sports att göra MUTV tillgänglig i Kina.

Tyvärr har vi fortfarande inga indikationer på att MUTV skulle kunna bli tillgänglig i Sverige.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS