Tuchel sågar Januzaj

Borussia Dortmunds manager Thomas Tuchel har nu uttalat sig om Adnan Januzaj och den unga belgaren, som har varit ifrågasatt för sin attityd, får inget positivt omdöme.

Det är synd att han inte visade viljan och attityden du behöver för att gå framåt i hans ålder,” säger Tuchel. ”Min känsla är att han aldrig helt och hållet var med oss, att en del av honom alltid stannade i Manchester och jämförde allting med United. Vi kunde inte hjälpa honom att skaka av sig det. De kommer till oss och ber om en andra chans.

Citat: Telegraph


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS