Muss.se » Nyhetsarkiv » Ungdomslagen

U18: Liverpool – Man Utd 3-0

Uniteds U18-lag åkte på sin nionde (!) raka förlust i ligaspelet när man föll klart borta mot Liverpool med 3-0. United hade tre ramträffar men var egentligen aldrig nära att hota Liverpool ändå.

Ett ungt Unitedlag hamnade tämligen omgående i underläge när Ben Woodburn gav Liverpool en tidig ledning med ett snyggt mål. Liverpool hann sedan träffa stolpen från nära håll innan Jimmy Dunne nickade i stolpen på en hörna. Men marginalerna är inte med United som hann åka på ännu ett baklängesmål innan domarens pipa ljöd för halvtid.

Aidan Barlow kom in efter en timme för United istället för Zach Dearnley som var tillbaka efter skada och tio minuter senare prickade Barlow stolpen. Istället ökade Liverpool på till 3-0 och det var rullgardinen ner för ett United med stukat självförtroende. Barlow hann pricka ramen en gång till innan matchen var över men Liverpool vann rättvist och United har en del att jobba på om det inte ska bli tio raka förluster i ligaspelet.

Liverpool – Manchester United 3-0 (2-0)

United: Byrne; Scott, Warren, Dunne, Spratt (Tanner 76); Whelan, Gribbin, Gomes (Sang 76), Dearnley (Barlow 60), Kenyon; Boonen

Källa: www.manutd.com