LÃ¥nekollen 15/16 – vecka 1

På grund av alla cupmatcher under veckan blev det lite speltid för Unitedspelarna ute på lån. Sam Johnstone och James Wilson var till exempel inte med i sina lags trupper då, antar jag, United inte vill att de ska bli otillgängliga för eventuellt FA-cupspel med United om det skulle bli en skadekris eller om de blir återkallade.

Sam Johnstone, Preston, var inte med i truppen när Preston åpkte ut ur FA-cupen efter en 2-0 förlust borta mot Peterborough.

Tyler Blackett, Celtic, var inte med i truppen när Celtic enkelt tog sig vidare i cupen efter 3-0 borta mot Stanraer.

Liam Grimshaw, Motherwell, spelade hela matchen när Motherwell enkelt avancerade i cupen efter 5-0 mot Cove Rangers.

James Wilson, Brighton, var inte med i truppen när Brighton åkte ut ur FA-cupen efter en 1-0 förlust borta mot seriekonkurrenten Hull.

Donald Love, Wigan, blev kvar på bänken hela matchen när Wigan besegrade Gillingham i en dramatisk match som slutade 3-2, där Wigan avgjorde med ett mål i den 95:e minuten.

Ashley Fletcher, Barnsley, inledde på bänken i cupmatchen mot Fleetwood Town men kom in efter 68 minuters spel vid underläge 1-0. Fem minuter senare kvitterade Fletcher till 1-1 vilket också blev slutresultatet.