Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Lukaku, Pochettino, Ronaldo, Bale, Pearson

  • Ben Pearson uppges vara nära en permanent övergång till Preston North End. Övergången ska kunna bli klar redan idag. En övergångssumma runt 300 000 pund nämns. [Lancashire Evening Post]
  • Jonathan Northcroft på Sunday Times menar att en övergång för Gareth Bale är på tapeten trots allt. Det antyds att Florentino Perez ska acceptera en övergång om det är vad Bale önskar. Bale har lyckats förhållandevis bra i Real Madrid men då hans dotter snart ska börja skolan kan det tänkas att han är intresserad av flytta tillbaka till öarna. [Sunday Times]
  • Steve Bates på Sunday People menar att Mauricio Pochettino är högt på Uniteds önskelista. Argentinaren ska ha imponerat på ledningen i United med sitt lugn, sin värdighet och sin förmåga som coach, detta redan innan flytten till Tottenham. Ett annat möjligt alternativ är Laurent Blanc, som dock ska vara i förhandlingar med PSG om ett nytt kontrakt. [Mirror]
  • Det får förmodas vara osannolikt att United värvar i januari. ”Jag ser inte januari som en ideal tid att göra affärer,” säger Louis van Gaal. Han lägger dock till att United är beredda att handla om möjligheten dyker upp. [BBC]
  • Cristiano Ronaldo kommer inte att lämna Real Madrid. I alla fall om vi ska tro på hans nya chef Zinedine Zidane: ”[Ronaldo] kan inte säljas. Han är det här lagets själ, av Madridismo. Jag skrattar åt din fråga. När jag är här kommer han inte lämna.” [ESPN FC]
  • David McDonnell på Mirror rapporterar att United ska vara intresserade av att värva Romelu Lukaku från Everton. United ska ha övervägt anfallaren i somras men valde då att inte gå vidare med det. Det är inte troligt att man försöker värva anfallaren i januari men en övergång ska kunna bli aktuell till sommaren. United ska till sommaren också ha Bale, Harry Kane och Sadio Mane på önskelistan. [Mirror]