Liam Grimshaw återkallad – kan bli såld

United har kallat tillbaka Liam Grimshaw från hans lån i skotska Motherwell några dagar innan låneavtalet går ut.

Den 20-årige engelsmannen har gjort 16 matcher på lån för skottarna den här säsongen men blir nu återkallad och enligt Motherwells officiella hemsida är han på väg att bli såld till en engelsk klubb som Motherwell inte kan konkurrera med gällande övergångssumma och detta ska vara anledningen till att United avbryter lånet.

Preston, som nyligen lånat Sam Johnstone och köpt Ben Pearson från United, sägs vara en klubb som är intresserade av att köpa loss Grimshaw.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS