U21: Reading – Man Utd 1-3

Uniteds U21-lag fortsätter att nå bra resultat när man denna gång besegrade Reading på bortaplan med 3-1. Will Keane gjorde alla tre mål för United på sin 23-årsdag.

United tog ledningen efter 26 minuter när Will Keane blev fälld i straffområdet och domaren dömde straff. Keane tog själv hand om straffen och satte 1-0 till United. Tre minuter senare ökade Keane på till 2-0 efter att ha styrt in Willocks skott.

Efter timmens spel skulle United få sin andra straff i matchen. Weir spelade fram Harrop som blev fälld i straffområdet och Keane stegade fram och satte sitt tredje mål för kvällen på sin 23-årsdag.

Reading var inte ofarliga men United hade ganska bra kontroll på matchen. Trots flera chanser, främst för United, stod sig 3-0 ända till slutet där Reading sedan reducerade genom Fosu.

United fortsätter att spela bra på U21-nivå och de unga spelarna i laget som Williams och Fosu-Mensah har kommit bra in i laget. Förutom Will Keanes hattrick fanns det flera positiva nyheter kring matchen igår, till exempel att Demetri Mitchell var tillbaka från sin långa skadefrånvaro och satt på bänken. Tyrell Warren gjorde U21-debut när han ersatte James Weir efter 75 minuter. Warren är en ytterback som fått mycket speltid i U18 den här säsongen.

Reading – Manchester United 1-3 (0-2)

Uniteds mål: Keane (26 str, 29, 61 str)
United: Pereira; Love, Fosu-Mensah, Williams, Riley; Varela, Willock, Redmond, Harrop, Weir (Warren 75); Keane