Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Ryktesbörsen: Pereira kan bli utlånad, Guardiola beredd att vänta

  • Andreas Pereira får sparsamt med speltid i Manchester United. Måhända är lösningen att låna ut honom. Han medger själv att det är ett alternativ: ”Normalt, ja. Så vi får se vad som händer. Jag vill givetvis stanna här men man vet aldrig. Vi får se.” [Manchester Evening News]
  • Pep Guardiola har pekat ut England som sin nästa destination. Han hävdar dock att han inte har någon brådska: ”När jag skriver på ett kontrakt kommer jag att meddela det omedelbart. Kanske tar det två år tills jag tränar ett lag i England.” [Independent]
  • Guillem Balague säger att det är uteslutet att Real Madrid ska försöka värva David de Gea i januari. Han menar dock att det kan bli aktuellt i sommar, då Real tror att de kan lyckas häva sitt transferförbud. Balague säger också att United har fått ett bud på Atletico Madrids Saul Niguez förkastat. Atletico vill inte sälja och Saul vill inte flytta så det tycks vara en ickehistoria. [Sky Sports]