FA Youth Cup: Omgång 5 och 6 lottade

Manchester United möter Chelsea i den fjärde omgången i FA Youth Cup. Den matchen spelas först den 22 januari. Trots detta har FA redan lottat omgång 5 och omgång 6 (kvartsfinal).

Om United vinner mot Chelsea – vilket skulle vara en överraskning om man gör – väntar en bortamatch mot AFC Wimbledon i omgång 5 (åttondelsfinal).

Skulle United ta sig till kvartsfinal väntar en hemmamatch mot Wolves eller Metropolitan Police eller Fulham eller Reading. Glasklart!

Här hoppar man ju till när det står Metropolitan Police, som vi känner som Londonpolisen. Det är mycket riktigt Londonpolisens lag. Fast mer korrekt är kanske att säga att det var Londonpolisens lag – ingen anställd polis har spelat för laget sedan 2011. Deras a-lag spelar i Isthmian League Premier Division, som är den sjunde nivån i seriepyramiden (dvs. motsvarande den division som FC United vann förra säsongen och som Salford FC spelar i nu).


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS