Times: United vill ha Tottenhams utvecklingschef

Igår berättade vi att Derek Langley, som är rekryteringsansvarig på Uniteds akademi, kommer att lämna klubben efter den här säsongen. Nu följer Times upp detta och rapporterar att Manchester United har identifierat John McDermott som ny chef för akademin. Det handlar om rollen som fortfarande är vakant sedan Brian McClair lämnade United.

McDermott är Tottenhams chef för träning och spelarutveckling. Han anses vara den som är ansvarig för Tottenhams nya generation med Harry Kane i spetsen.

United ska ännu inte ha pratat med Tottenham. Londonklubben förväntas heller inte uppskatta en förfrågan från United. Så om det blir McDermott som blir ny chef i United är det knappast aktuellt i en omedelbar framtid.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS