U18: Man Utd – Sunderland 1-2

Ja, det blev den tionde raka förlusten i ligan för Uniteds U18-lag när man förlorade hemma mot Sunderland med 1-2. Indy Boonen gjorde Uniteds enda mål i matchen men det räckte inte till poäng nu heller.

United ställde som vanligt upp med ett ungt lag. Positivt var att ytterbacken Tyler Reid spelade igen efter att ha haft skadebekymmer stora delar av säsongen. Det började dock inte särskilt positivt för United som hamnade i underläge redan efter sju minuters spel, då hade Sunderland redan hunnit träffa stolpen en gång.

United kom ändå tillbaka och kunde kvittera genom Indy Boonen efter 32 minuters spel efter ett fint anfall.

Fem minuter in i den andra halvleken återtog Sunderland ledningen när lagkaptenen Casey nickade in en hörna. United var inte på något sätt chanslösa, Callum Gribbin slog en bra frispark men Sunderlandmålvakten gjorde en jätteräddning. Det blev en öppen halvlek med bra chanser åt båda håll men resultatet stod sig och den tioende raka förlusten för United i ligaspelet var ett faktum. Laget är verkligen i behov av en striker som gör mål nu när Rashford mest spelar med U21.

United får istället rikta sig in på FA Youth Cup-mötet med Chelsea som spelas på fredag kväll. Där kommer vi få se ett bättre United men Chelsea är förmodligen svårast tänkbara motstånd.

Manchester United – Sunderland 1-2 (1-1)

Uniteds mål: Boonen (32)
United: Dorrington; Sang, Reid (Spratt 78), Dunne, Kenyon; Whelan, Gribbin, Scott, Kehinde (Tanner 74); Dearnley (Diedrick-Roberts 74), Boonen