Van Gaal: Väldigt nöjd med andra halvlek

Manchester United vann med 1-0 mot Liverpool på Anfield. Wayne Rooney gjorde matchens enda mål då han tog vara på en retur sedan Marouane Fellaini träffat ribban. Här är reaktioner från lagens managers.

Louis van Gaal:

• Om första halvlek:Vi har överlevt, Liverpool var bättre, mer aggressiva. I andra halvlek höll vi bollen. Därför kom vi in i matchen och skapade nÃ¥gra chanser.
  • Om Rooney:Väldigt glad för honom och han är ocksÃ¥ glad. Nu är han den fantastiska strikern för United i media, men han var det hela säsongen.
  • Om andra halvlek:Jag är väldigt nöjd med andra halvlek. Liverpool var laget som dominerade i första halvlek. I andra visade vi vÃ¥rt sätt att spela. Vi kan göra mÃ¥l pÃ¥ alla sätt.
  • Om De Gea och försvaret:Jag vet inte hur mÃ¥nga räddningar han gjorde. Inte för mÃ¥nga tror jag. Han spelar alltid pÃ¥ en viss nivÃ¥ som är otrolig. Jag var nöjd med sättet vi kunde fortsätta och vinna matchen, mot Newcastle släppte vi in kvitteringsmÃ¥l tvÃ¥ gÃ¥nger.

Jurgen Klopp:

• Om matchen:Väldigt frustrerande resultat. Vi förlorade, vi hade fler chanser, vi hade mer av allting men i slutändan förlorade vi.
  • Om Uniteds mÃ¥l:Det är en kort hörna, vi mÃ¥ste försvara det bättre. Vi ska undvika inlägget.
  • Om missade chanser:Vi har tvÃ¥ problem, de gjorde ett och vi inget. Alla kan se att vi hittar vägen till mÃ¥let. Vi kommer in i de intressanta zonerna. Ibland behöver man tur, ibland behöver man vara cool. Vi tog det som ett derby, vi investerade mycket. TvÃ¥ situationer avgjorde matchen.

Van Gaal pratade med MUTV, Klopp med Sky Sports.