Times: Tottenhamtränare nobbar United

Times rapporterar att Tottenhams John McDermott, ansvarig för träning och spelarutveckling, har nobbat ett förslag från Manchester United. Tidningen har tidigare rapporterat att United ska ha identifierat McDermott för chefsrollen i klubbens akademi.

McDermott ska dock föredra att stanna i Tottenham. Han har en stark arbetsrelation till managern Mauricio Pochettino.

Det ser därmed ut som att United får sikta in sig på ett annat namn för att leda akademin.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS