Mirror: Van Gaal överväger att sluta efter säsongen

Mirrors David McDonnell rapporterar Louis van Gaal överväger att sluta efter den här säsongen, ett år innan hans kontrakt egentligen löper ut. McDonnell hänvisar till källor nära Van Gaal och menar att managern ska känna att pressen att prestera och de ständiga diskussionerna om hans position ska vara för mycket.

United uppges vara medvetna om att Van Gaal funderar på att sluta. Jose Mourinho framställs som den troliga efterträdaren. Det ska inte vara troligt att Ryan Giggs erbjuds jobbet ifall Van Gaal lämnar.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS