Guardian: Januzaj förväntas vara med i truppen på lördag

Adnan Januzaj gjorde i måndags comeback i Manchester United med två mål då U21 vann mot Southampton. Nu rapporterar Guardian att Januzaj förväntar sig en plats i a-lagstruppen till matchen mot Southampton på lördag.

Januzaj är tillbaka i United efter ett misslyckat lån i Dortmund men kan förhoppningsvis bidra med kreativitet i United, något som onekligen behövs.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS