Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

France Football: United i möte med Guardiola

Representanter för Manchester United ska i förra veckan ha träffat Pep Guardiola i Paris. Detta om man ska tro på France Football. Mötet ska ha ägt rum på Parishotellet Bristol.

Här i Mussborgen tycker vi att det är aningen märkligt att Bayern Münchens tränare Guardiola skulle resa till Paris för att samtala med United. Enligt Ian Herbert ska både United och representanter för Guardiola på torsdagskvällen ha förnekat att mötet ägde rum.

När vi ändå sitter på tränarkarusellen så kör Mirror en fantasifull historia om att Manchester United ska ha dragit i handbromsen på sina planerade spelarövergångar då det finns frågetecken kring Louis van Gaals framtid. United ska istället fokusera på en ny manager och Ryan Giggs, Jose Mourinho, Diego Simeone och Pep Guardiola ska alla finnas på klubbens radar.