Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

Lånekollen 15/16 – vecka 3

En bra vecka för de utlånade där endast en spelare inte var involverad. Annars har vi en målskytt, en framspelare och tre målvakter som fått speltid och alla gjort skillnad för sina lag.

Sam Johnstone, Preston, stod hela matchen när Preston förlorade hemma mot Brentford med 3-1. Det blev Johnstones sista match i Preston då han är tillbaka i United. Istället har Preston lånat in den förre Unitedmålvakten Anders Lindegaard från West Bromwich.

Tyler Blackett, Celtic, var åter placerad på läktaren när Celtic krossade Hamilton Academical med hela 8-1. Var även så när Celtic slog St.Johnstone med 3-1.

James Wilson, Brighton, inledde på bänken i hemmamötet med Huddersfield men vid ställningen 1-1 i minut 58 fick Wilson äntra planen istället för målskytten Bobby Zamora. Åtta minuter senare nickade Wilson in segermålet från nära håll.

Ashley Fletcher, Barnsley, inledde matchen mot Rochdale på bänken men fick komma in efter 68 minuter vid ledning 2-1. Efter 90 minuter hade Barnsley vunnit med hela 6-1. Fletcher stod för två assist, varav en till 3-1 målet när han hade varit på planen i en minut.

Kieran O’Hara, Morecambe, fick chansen i mål när Morecambe förlorade borta mot Northampton med 3-1.

Dean Henderson, Stockport, höll nollan när Stockport spelade 0-0 borta mot Chester FC.