Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Dagens lag: Varela ersätter Darmian

Går det toppa fredagsmyset med något bättre än en United-match? Nu är det nämligen åter dags för en fredagsmatch, något som förmodligen blir en del av den engelska fotbollen framöver. Nu hoppas vi på en underhållande FA-cupmatch där hemmalaget, som huserar i Championship, sopas under mattan. Framförallt vore det en lättnad för Louis Van Gaal som blivit fullständigt uthängd i media under veckan. Dock krävs det förmodligen rätt mycket mer än enbart en seger för att det sjunkande skeppet ska stadgas upp. Underhållande fotboll är det som efterfrågas.

Vilka herrar är det då som ska stå för det idag? De flesta som startade den miserabla matchen mot Southampton får en chans till revansch. De förändringar som sker till denna match är att Darmian är borta på grund av skadan han ådrog sig senast, han ersätts av Varela samt att Mata återfinns i startelvan och detta istället för Herrera.

Noterbart i Derby är att Marcus Olsson återfinns på avbytarbänken. Svensken som i veckan presenterades som nyförvärv när han lämnade Blackburn Rovers.

Manchester United

De Gea
Varela Smalling Blind Borthwick-Jackson
Schneiderlin Fellaini
Lingard Mata Martial
Rooney

Avbytare: Romero, Herrera, McNair, Memphis, Pereira, Carrick, Januzaj

Derby: Carson; Christie, Keogh, Martin, Shackell, Johnson, Butterfield, Blackman, Ince, Thorne, Warnock
Avbytare: Grant, Bryson, Hendrick, Russell, Baird, Camara, Olsson

Avspark 20.55

COME ON UNITED!