Rio Ferdinand om Nemanja Vidic

Rio Ferdinand hyllar Nemanja Vidic på Facebook.

Vida – my man"Where is he from"…."he is well out of his depth"… these were the type of comments flying around the…

Publicerat av Rio Ferdinand den 29 januari 2016

 
Vida – min man,” skriver Ferdinand.

Att se vilken otrolig kraft han blev under sin tid i Man Utd betyder att arbetet han åtog sig fysiskt och mentalt är verkligen enormt. […] Vida är en djup tänkare, han var det då, han är det nu… […] Jag får alltid frågor om vårt samarbete, gjorde ni någon specifik träning etc… Egentligen inte, det var något som bara fungerade naturligt. […] Min favoritspelare att spela bredvid – JA. […] [Han var] komplett och en fantastisk försvarare. Manchester United saknar honom nu och det kommer fotbollen också göra. Vilken spelare… Vilken kille…


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS