Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Rio Ferdinand om Nemanja Vidic

Rio Ferdinand hyllar Nemanja Vidic på Facebook.

Vida – my man"Where is he from"…."he is well out of his depth"… these were the type of comments flying around the…

Publicerat av Rio Ferdinand den 29 januari 2016

 
Vida – min man,” skriver Ferdinand.

Att se vilken otrolig kraft han blev under sin tid i Man Utd betyder att arbetet han åtog sig fysiskt och mentalt är verkligen enormt. […] Vida är en djup tänkare, han var det då, han är det nu… […] Jag får alltid frågor om vårt samarbete, gjorde ni någon specifik träning etc… Egentligen inte, det var något som bara fungerade naturligt. […] Min favoritspelare att spela bredvid – JA. […] [Han var] komplett och en fantastisk försvarare. Manchester United saknar honom nu och det kommer fotbollen också göra. Vilken spelare… Vilken kille…