United förnekar besparingar i akademin

Tidigare idag berättade vi att Glazerfamiljen rapporteras ha beordrat omfattande kostnadssänkningar i United. Även Manchester Uniteds akademi skulle vara drabbad av besparingarna.

Enligt Manchester Evening News har Manchester United nu förnekat att så skulle vara fallet. ”Vi har de mest transparenta kostnaderna inom fotbollen eftersom vi publicerar rapporter varje kvartal,” säger en källa. Rapporten i MEN är inte helt tydlig kring om det är kostnadssänkningarna för akademin eller kostnadssänkningarna överlag som förnekas.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS