Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Van Gaal: Bua mig, stötta laget

Efter segern mot Derby pratade Louis van Gaal om stämningen bland Manchester Uniteds supportrar. Stämningen var mycket upprörd mot Southampton och Van Gaal är inställd på att det kan bli likadant mot Stoke. Han uppmanar dock supportrarna att stötta laget och spara buropen till managern.

Jag är ingen korkad man. Jag är en intelligent man och jag kan inte förutse atmosfären på tisdag. Jag hoppas att vi kan ge samma nivå på prestationen som mot Derby men vi måste spela Stoke, en annan motståndare. Jag är alltid ärlig,” säger Van Gaal.

[Buropen mot Southampton] var inget undantag, men okej. Det är inte viktigt att de skriker på mig. Spelarna har den svåraste uppgiften. De måste ge ett resultat vid den timmen med det motståndet. Det finns inga ursäkter. De måste stötta, fansen.

När jag inte är så populär så okej. Det är inte första gången det har hänt mig, men jag kan överleva. De stöttade oss fantastiskt mot Derby. Jag har hört mer Uniteds fans än Derbys. Vi är bortalaget. Det är också fantastiskt att det är en sådan stor del som kommer för att se tråkiga Manchester United.


Citat: Guardian