Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget

Kort sommarturné i år

Enligt Guardian överväger Manchester United en kortare sommarturné i år. United kommer i år med största sannolikhet att resa till Asien. Men det ser ut att bli en kort sväng, tidningen tippar att det bara blir tio dagar och två matcher i Asien.

En anledning till detta är sommarens EM, där majoriteten av Uniteds spelare förmodligen kommer att delta. Spelarna har rätt till tre veckors sammanhängande semester under sommaren. Även för de som åker ut i gruppspelet är  vi i mitten av juli när spelarna behöver rapportera för försäsongsträning. Vidare ska Wayne Rooneys testimonial spelas den 3 augusti, vilket betyder att United måste vara hemma efter det.

I andra nyheter noterar vi att juniorderbyt som skulle ha spelats på lördag har flyttats fram till den 17 februari.