U21: Everton – Man Utd 2-0

Uniteds U21-lag förlorade under måndagen borta mot Everton med 2-0. Matchen spelades på Evertons träningsanläggning bakom stängda dörrar.

United, med bland annat Januzaj och Will Keane i startelvan, kom ut som favoriter i bortamötet med Everton. I den starka vinden var det dock Everton som tog kommandot och efter 32 minuter tog man också ledningen när Mason Holgate nickade in ledningsmålet för hemmalaget.

United hade svårt att skapa några större chanser, men Devonte Redmond träffade burgaveln efter en Januzaj-hörna.

Med tio minuter kvar avgjorde Everton matchen när Dyson nickade in bollen i mål. United hade haft svårt att skapa några större chanser i den svårspelade blåsten. Positivt var dock att Regan Poole kunde debutera när han byttes in med några minuter kvar. Troligt är att vi kommer få se Poole i aktion när U21 tar emot Norwich på Old Trafford på måndag.

Everton – Manchester United 2-0 (1-0)

United: J.Pereira; Fosu-Mensah, Love, Williams, Riley (Poole 89); Willock (Rothwell 89), Redmond (Rashford 61); Weir, Harrop, Januzaj; Keane