Oliver på söndag

Det blir Oliver på söndag. Ja, inte såna som man äter (usch) utan Michael Oliver som domare när Chelsea tar emot Manchester United. Detta meddelar Premier League. Burt och Beswick är assisterande domare och Pawson är fjärdedomare.

Oliver stöter vi på då och då. Den här säsongen i förlusten mot Norwich (h) och i segern på Old Trafford mot Liverpool. Totalt har United 17 matcher med Oliver (8-3-6).

Om United har haft svårt med Oliver som domare är det annat för Chelsea. Oliver har dömt Chelsea 15 gånger och de har bara en enda förlust (10-4-1). Den här säsongen har han dömt Chelseas oavgjorda matcher mot Swansea (h) och Tottenham (b).

Han har inte dömt något tidigare möte mellan United och Chelsea.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS