Matchdag (Viva John Terry)!

Manchester United ska idag spela en fotbollsmatch som inte beskrivs som en ödesmatch för Louis van Gaal. Det betyder inte att Van Gaal har ridit ut stormen men inför matchen mot Chelsea är läget aningen mindre kritiskt. Men det vänder snabbt, Van Gaal måste vinna matcher om han vill hålla kritiken borta.

Vinna matcher på Stamford Bridge gör Manchester United alldeles för sällan. Senast var 2012 och då krävdes det två Chelseautvisningar. United vann också när lagen möttes i Champions League 2011. Dessförinnan? Våren 2002. På de 17 senaste på Stamford Bridge har United resultatraden 2-5-10. Skärpning!

Idag gör John Terry sin sista match* mot Manchester United.

Viva John Terry,
Viva John Terry,
Could hav won the cup, but he fucked it up,
Viva John Terry.

Embed from Getty Images

Vi hatar John Terry. Kanske är han den sista vi har kvar. Have you ever seen Gerrard win the league? har slutat. Vieira, som gav bollen till Giggsy, slutade för länge sen. Vem ska vi hata nu?

Diego Costa är förvisso en god kandidat men det känns som en tillfällig grej. I samma stund som hans armbågar lämnar Premier League kommer vi glömma honom. Fabregas kastade pizza på Fergie men springer mest och gömmer sig. Spelarna i dagens Arsenal? Totalt känslolöst. Liverpool? Skrtel förstås, men likt Costa är han snart bortglömd. Henderson? Kom igen.

Det ska möjligen vara Sterling i city då. Honom hatar jag. Men det ska ju vara 4-5 spelare per lag på den nivån.

* Det är förstås fullt möjligt – kanske till och med troligt – att Chelsea ångrar sig och trots allt ger Terry ett nytt kontrakt. Det är också möjligt att lagen möts i FA-cupen senare den här säsongen.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS