Van Gaal: Djupt frustrerande poängtapp

Louis van Gaal var frustrerad när han pratade med Sky Sports efter efter 1-1 mot Chelsea. Managern tycker att United var det bättre laget men man kunde inte belöna sig själva med en seger.

• Om matchen: “Jag tycker att vi spelade en superb match till sista kvarten. Sedan höll vi inte bollen och vi anföll inte som vi behöver göra. Oturligt fÃ¥r vi mÃ¥let emot oss, det är otroligt, vi belönar inte oss själva.
  • Om avslutningen: “Chelsea pushar med lÃ¥ngbollar och aggression. Men du mÃ¥ste ändÃ¥ hÃ¥lla bollen och vara behärskad och inte sparka bort bollen utan mening. Vi kunde ha gjort mÃ¥l efter det första mÃ¥let. Vi belönar oss inte. När du spelar en sÃ¥ fantastisk match mot ett bra lag mÃ¥ste du belöna dig själv.
  • Om poängtappet: “Djup frustration för vi var det bättre laget. Igen vann vi inte, vi hade chanserna.
  • Om domaren: “Alla frisparkarna, jag tycker inte att alla fouls var frisparkar. Men den här domaren ger mÃ¥nga frisparkar i slutet. Tiden var redan över sex minuter men de fick slÃ¥ hörnan. Sen hade vi en kontring och han blÃ¥ste, det var samma i första halvlek. Det är inte rättvist mot tvÃ¥ lag.
  • Om ligan: “När du siktar pÃ¥ att vara trea, eller tvÃ¥a eller etta mÃ¥ste du vinna, för gapet är redan stort. Gapet är nu större, det är inte bra. Vi har en väldigt tuff bortamatch mot Chelsea. Givetvis kommer jag säga imorgon att det var en fantastisk match till sista kvarten.

Chelseas manager Guus Hiddink pratade också med Sky Sports efter matchen.

• Om matchen: “Jag tycker att vi förtjänade en poäng. United började bra. De dominerade utan att ha nÃ¥gra bra chanser. Sedan var det tightare. Andra halvlek liknade första, Lingard gjorde ett vackert mÃ¥l. EfterÃ¥t reagerade laget bra.
  • Terry tycket att Chelsea skulle ha straff: “Jag har inte sett det. Jag följer min kapten.
  • Om tilläggstiden: “Det borde ha varit Ã¥tta minuter.
  • Om Zoumas skada: “Imorgon mer. Det är en dÃ¥lig skada. Vi fÃ¥r se imorgon, jag är ingen doktor.