Muss.se » Nyhetsarkiv » Herrlaget | Ungdomslagen

LÃ¥nekollen 15/16 – vecka 5

Ingen spelare som utmärkte sig i en ganska sval vecka för våra utlånade.

Tyler Blackett, Celtic, var inte med i truppen när Celtic förlorade seriefinalen mot Aberdeen med 2-1. Celtic behåller dock fortsatt ledningen i ligan. Var inte heller med när Celtic besegrade East Kilbride i cupen med 2-0.

James Wilson, Brighton, inledde på bänken men kom in direkt efter paus i mötet med Brentford. Brighton ledde med 2-0 när Wilson äntrade planen och även om Wilson inte låg bakom något mål så var han aktiv och skapade chanser.

Ashley Fletcher, Barnsley, hoppade in sista fem minuterna av ordinarie tid när Barnsley tog sig till final i Johnstone’s Paint Trophy efter straffvinst mot Fleetwood Town. Spelade sedan 25 minuter när Barnsley besegrade Bury med 3-0. Ställningen var 2-0 när Fletcher äntrade planen.

Kieran O’Hara, Morecambe, satt pÃ¥ bänken matchen igenom när Morecambe spelade 1-1 hemma mot Portsmouth. Det blir inte lättare för O’Hara att konkurrera ut den ordinarie mÃ¥lvakten efter att denne kvitterat pÃ¥ stopptid… Satt sedan pÃ¥ bänken när Morecambe spelade oavgjort borta mot Mansfield Town.

Dean Henderson, Stockport, stod hela matchen när Stockport tappade en 1-0 ledning borta mot Harrogate till förlust 2-1. Det går fortsatt tungt för Stockport. Deras match mot Hednesford blev sedan uppskjuten på grund av en vattensjuk plan.

Victor Valdes, Standard Liege, stod hela cupmatchen borta mot Genk som slutade 1-1. Stod även i ligamötet hemma mot St.Truiden där Standard Liege föll med 1-2.

Nick Powell, Hull, var inte med i truppen när Hull förlorade borta mot formstarka Burnley.