Martial: Evra sa att det var en klubb av mästare

Anthony Martial har suttit ner med MUTV och Manchester Uniteds magasin Inside United för sin första längre intervju sedan flytten till United.

  • Om Evra: ”Patric Evra sa till mig att det är en klubb av mästare. En klubb som mer än något annat vill vinna. Och sedan jag kom hit har jag själv definitivt också känt det.
  • Om Manchester: ”Jag går på promenader, går till en restaurang. Inget speciellt, bara normala grejer egentligen. Marouane har gett mig en massa restauranger att besöka. Jag har testat dem och valt de bästa.
  • Om språket: ”Undan för undan försöker jag prata engelska lite mer. Men just nu kan jag förstå saker ganska bra. Igen, det är upp till mig att kommunicera på engelska med mina lagkamrater.” Morgan Schneiderlin fungerade som tolk i början och Martial gör intervjun på franska.
  • Om att spela med Rooney: ”Det är alltid bra, det låter mig fortsätta förbättras och jag känner mig också mer avslappnad när jag spelar bredvid honom. När du ser någon som Rooney känner du lite mer självförtroende.

Intervjun sänds på MUTV 20.30 ikväll. Hoppa till Manutd.com redan nu för ett videoklipp och mer text.


MANCHESTERGUIDE
Manchester United Supporters Club Scandinavia är Manchester Uniteds officiella supporterklubb i Skandinavien. Muss.se är supporterklubbens svenska kanal. Vi producerar redaktionellt innehåll på och informerar om supporterklubbens aktiviteter.
© 2021 MUSS.SE   •   OM MUSS & MUSCS   •   HJÄLP MUSS   •   OM MUSS.SE   •   BLI SKRIBENT   •   INTEGRITETSPOLICY   •   KONTAKTA OSS